6 Mart 2009 Cuma

nobre beni yaktın..

Beşiktaş'ta Nobre'nin sakatlığı Zapotocny'yi ilk on birdeki yerinden etti !.. Hacettepe maçında oynamayacak Nobre'nin yerine Holosko'yu görevlendirecek olan Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin 6 yabancı sınırlaması nedeniyle Zapotocny'yi kulübeye çekmeyi düşündüğü öğrenildi.


Forvette Holosko-Bobo ikilisini oynatmayı planlayan Denizli'nin forma vereceği diğer yabancılarınsa Delgado, Tello, Ernst ve Sivok olduğu bildirildi.

Zapotocny'nin yanı sıra Cisse'yi de yedek soyuncudaracak olan Denizli'nin, sakatlığı süren Gökhan Zan'ın da oynamaması halinde İbrahim Toraman'ı stopere çekerek Serdar Kurtuluş'a sağbek görevi vereceği ifade edildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün akşam da Ankara'da futbolcularına Brezilya restorantında yemek verdi. Denizli'nin futbolcularıyla yaptığı toplantıda da "Artık final maçları oynuyoruz. Hacettepe'nin içinde bulunduğu konum bizi yanıltmamalı. Rakibi küçümsemeden, büyük bir ciddiyetle mücadele etmeliyiz. Savunmada da çok dikkatli olup; mutlaka kazanmalıyız" dediği öğrenildi.

Kaynak: LigTV.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder