6 Mart 2009 Cuma

web analiz takibi 2.yazı

MetaTraffic - Kurulumu hızlıca yapılabilen ve reklam kampanyalarını, dosya indirme sayılarını ve multimedya dosyalarına ait trafik verilerini içeren bir web analiz programı.

\

ShinyStat - Görsel olarak iyileştirilmiş sade bir sayaçtan dönüşüm ve kampanya takibine izin veren tam özellikli kurumsal sürümüne kadarü üç farklı sürümü bulunan bir web analiz çözümü.

Lyris HQ - Kampanya karlılık oranı ve tarihsel verinizi dilediğiniz şekilde özelleştirebilmenize izin veren bir analiz uygulaması.

W3Counter - Ziyaretçilerinizin dünyanın neresinde bulunduğundu gerçek zamanlı olarak harita üzerinde gösterebilen bir analiz uygulaması.

Blizzard Tracker - Web istatistiklerini gerçek zamanlı olarak gösterebilen yenilikçi bir uygulama.

StatsAdvisor - Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı pazarlama girişimlerinizi takip edebileceğiniz bir uygulama.

Clicky - Ziyaretçilerin siteniz üzerinde attıkları her bir adımı görüntüleyebileyen ve bu uygulamaya atanmış bir iPhone yazılımı da bulunan bir uygulama.

Logdy.com - Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunan gerçek zamanlı bir uygulama.

\

Pagealizer - Sayfalarınız için optimizasyon ve değişiklik önerileri sunabilen bir web analiz programı.

Sometrics - Sosyal pazarlama girişimlerinizi ölçebilen bir analiz yazılımı.

Piwik - Kendi sitenize kurabileceğiniz açık kaynaklı bir uygulama.

FireStats - İndirilebilir bir web analiz programı olan ve ticari amaç gütmeyen web siteleri için ücretsiz olarak kullanılabilecek bir uygulama.

Snoop - Sitenizde oluşan olaylar hakkında (siparişler, tekil ziyaretçiler, yorumlar vb) size gerçek zamanlı olarak bilgilendirebilen bir uygulama.

Yahoo! Web Analytics - Daha önce IndexTools olarak bilinen bu paket kurumlara yönelik gerçek zamanli istatistiksel bilgiler sunuyor.

BBClone - PHP tabanlı bir istatistik paketi

\

Woopra - Siteniz üzerindeki ziyaretçileriniz ile sohbet edebileceğiniz ve gerçek zamanlı bildirimler alabileceğiniz bir analiz paketi.

MochiBot.com - Flash içerik analizi.

Grape Web Statistics - Ücretsiz ve açık kaynaklı bir analiz paketi olan bu uygulama üzerinden geçmiş verileri alabilirsiniz. Uygulama hem PHP 4 hem de PHP 5 ile çalışıyor.

Stuffed Tracker - Form gönderimlerini, indirme sayılarını ve diğer ziyaretçi eylemlerini takip edebileceğiniz, dönüşüm ve karlılık oranlarını hesaplayabileceğiniz ve giriş sayfalarının verimliliğini analiz edebileceğiniz çok yönlü bir uygulama.

GoingUp - Tam özellikli bir analiz paketi olan bu uygulama derinlemesine ziyaretçi ve performans takip özelliklerini bir arada sunuyor.

PHP-Stats - PHP üzerinde geliştirilmiş tam özellikli bir analiz uygulaması.

Shortstat Beta 3 - Arama motoru anahtar kelime takibi ve daha fazlasını sunan sade bir analiz yazılımı.

SlimStat - Shortstat'ı temel almış ve arama motorları tarafından gönderilen örümcekleri filtreleyebilme ve gerçek kişiler tarafından sitenizin kaç kez ziyaret edildiğini gösteren bir uygulama.

\

JAWStats - Grafikler ve tablolar kullanarak analiz verilerinizi gösteren ücretsiz ve açık kaynaklı bir uygulama.

Histats - Gönderen bilgileri ve derinlemesinze ziyaretçi bilgisini gerçek zamanlı olarak sunabilen ücretsiz bir web analizi.

StatCounter - Yüksek seviyede özelleştirilebilir ve ücretiz olan bir istatistik programı.

Brandgrow Website Analytics - Web site bölünmesi, rakip analizi, endüstri puanlaması ve daha fazlasını sunabilen farklı bir analiz programı.

Sawmill 8 - Gerçek zamanlı uyarılar ve tıklama iz analizi sunabilen bir uygulama.

XPLG - Dilediğiniz tür BT verisini izleyebilmenizi ve analiz edebilmenizi sağlayan bir analiz paketi.

FuseStats - Özelleştirilebilir sıcaklık haritaları, reklam kampanya yönetimi, birden fazla sitenin takibi ve daha fazlasını sunabilen bir uygulama.

Enquisite - Görsel arama analizi desteği sunan ve sitenizin uzun mesafeli arama yönlendiricilerini optimize edebileceğiniz bir arama analiz programı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder