6 Mart 2009 Cuma

web sitenin trafigini takip ve kontrol edin..

Analiz Yazılım Paketleri

\

VisiStat - Grafiksel ve yenilikçi raporlama özellikleri ile gerçek zamanlı izleme.

Google Analytics - Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz üzere Google ücretsiz bir analiz yazılımı sunuyor. AdWords ile sıkı bir şekilde bütünleşen bu yazılımdaki veriler, diğer bazı kurumsal yazılımların aksine birkaç saatlik bir gecikme ile görüntüleniyor.

mviSPY - Dönüşümleri ve ziyaretçi kimliklerini takip eden gerçek zamanlı bir analiz çözümü.

Webstats BASIC - Ücretsiz bir analiz programı olan Webstats BASIC, ziyaretçileri ve trendleri takip ediyor ve onları diğer biçimlere aktarılabilir şekilde sunuyor.

Webstats PRO - Tam özellikli bir analiz yazılımı olan Webstats PRO ise tıklama yolu analizi, kampanya izleme ve tam trafik izleme yetenekleri ile verimli bir uygulama.

LoadStats - İki farklı paket sunan bu yazılım temel seviyede bir sayfa görüntüleme sayısı ve ziyaretçi takibinin yanısıra jeo-konum ve reklam izleme gibi diğer bazı önemli özellikleri de destekliyor.

Opentracker.net - Gerçek zamanlı ziyaretçi takibi ve web istatistikleri.

eWebAnalytics - Gelişmiş ve ücretsiz bir pakete sahip olan bu yazılım tekil ziyaretçileri, dönüşümleri, ortalama tıklama yolları, trafik tarihçesi, atlama oranları ve neredeyse bir analiz çözümünden beklediğiniz diğer her şeyi sunabilen bir uygulama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder